Nieuws We blijven samenwerken aan duurzame inzetbaarheid

netwerktafel

Ook in 2024 zetten we de maandelijkse netwerktafels Samenwerken aan duurzame inzetbaarheid voort. Bij deze netwerktafels komen werkgevers bij elkaar om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om medewerkers die frequent of langdurig verzuimen, tijdelijk, te laten bewegen naar een andere organisatie.

Op 12 februari vond er weer een netwerktafel plaats. Deelnemende werkgevers zijn op dit moment CTSN, G. Raggers & ZN, GSA, Hankyu Hanshin Express, HMSHost, Royal Schiphol Group, Swissport, Transdev/Connexxion en Vebego.

In 2023 hebben er al meerdere uitwisselingen plaatsgevonden. Om tot nog betere resultaten te komen, hebben de werkgevers eind 2023 geïnventariseerd welke werkervaringsplekken zij hebben en deze hebben zij met elkaar gedeeld. De komende periode wordt gericht gekeken welke medewerkers hiervoor in aanmerking kunnen komen en welke matches er gemaakt kunnen worden. Dit is een on-going proces, dus in de loop van de tijd zal het aantal werkervaringsplekken en potentiële kandidaten verder uitbreiden.

De deelnemende werkgevers geven aan dat zij deze netwerktafels erg waardevol vinden. Zowel vanwege de mogelijkheden die op deze manier over en weer gecreëerd worden om te werken aan de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers, als het netwerk dat zij op deze manier met elkaar opbouwen.

Op de foto v.l.n.r.: Timothy van der Horst (Hankyu), Jeroen Brandes (NetwerkenWerkt!), Marieke van Lieshout (HMSHost), Robert de Graaff (GSA), Leonoor Juwett (Raggers) Barbara Huiser (Vebego) en Els Booij (CTSN).

Onze community

WOD
aviapartner
Hankyu Hanshin
Securitas
KLM Catering Services
Vebego