NieuwsWord jij ook digitaal fit?

DigiTaalFit

LCS start op 26 oktober a.s. met de klassikale training DigiTaalFit. Deze training is bestemd voor alle medewerkers die hun digitale basisvaardigheden willen verbeteren.  

Bijna alle informatie die je nodig hebt, gaat tegenwoordig digitaal: denk aan de Belastingdienst, internetbankieren, je zorgverzekering, alles over de school van je kind, etc. Ook jouw werkgever communiceert digitaal je werkrooster, loonstrook en andere informatie. Daarom is het voor iedereen belangrijk om de basis te kennen van hoe je een computer gebruikt.

Wat leer je?

In de training wordt aandacht besteed aan de basisfuncties en toetsenkennis van de computer, de betekenis van vaak gebruikte woorden als googelen, PDF, spam, social media en DigiD, je leert hoe je moet Inloggen in je werkaccount voor je werkrooster, loonstrook en andere zaken, we besteden aandacht aan het zoeken en vinden van informatie op websites een aan het opslaan van bestanden op je computer.

Wil je meer informatie of wil je je (medewerker) inschrijven voor DigiTaalFit? Lees dan meer via deze link of neem contact op met Jolanda Roquas via trainingen@schiphol.nl