Activiteit C THE FUTURE: Event voor ondernemers over circulariteit, innovatie, digitalisering en skills

BEDRIJVENDAG 6 OKTOBER 2023 C-DISTRICT | OUDEWEG 91-95| HAARLEM

De provincie Noord-Holland zet zich actief in als het gaat om innovatie, digitalisering en circulariteit in de regio. Haarlem speelt hierin een belangrijke rol.

Als stad, regio en ondernemers staan zij voor verschillende uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Hoe verhoudt jouw bedrijf of jij je tot deze uitdagingen? Wat doet jouw bedrijf al en hoe kunnen jouw producten, adviezen en diensten deze regio inspireren? En welke skills en mensen heb je daar eigenlijk voor nodig?

De kosten zijn €20 euro en inschrijven kan via WWW.CTHEFUTURE.NL

Aanmelden en meer informatie

C the future

De bedrijvendag is onderdeel van een tweedaags event over circulariteit, innovatie, digitalisering en skills op het C-district. Zaterdag 7 oktober is bedoeld voor inwoners uit de regio die de rol van leerling, werknemer en consument vervullen. Het C-district is een innovatief netwerk van partners uit het bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen. Deze locatie fungeert als een proeftuin waar circulaire oplossingen in de praktijk worden toegepast om de overgang naar een circulaire economie te versnellen. 

Datums

Onze community

Facilicom Logo
Babcock Logo
Hogeschool van Amsterdam
TUI
Gassan Diamonds
ROC van Amsterdam Flevoland