Activiteit Kennissessies over aanpak werkstress in mkb

U kunt zich aanmelden voor dit evenement door op de aanmeldknop hieronder te klikken. U zult doorgeleid worden naar een externe pagina waar u zich kunt aanmelden.

STUUR EEN MAIL NAAR WERKSTRESSMKB@TRIMBOS.NL.

Het Trimbos-instituut en Vitaal Bedrijf geven vanaf januari tijdens vier kennissessies uitleg over werkstress. Tijdens de sessies krijgen werkgevers concrete tips om werkstress gestructureerd aan te pakken, specifiek voor mkb-bedrijven. Tot nu toe is de kennis over werkstress en de aanpak ervan vooral gericht op grotere organisaties met specialisten in dienst.

Daarnaast willen Trimbos-instituut en Vitaal Bedrijf tijdens de sessies achterhalen of mkb-bedrijven genoeg handvatten hebben of dat ze misschien nog iets missen. Zo bekijken de organisatoren samen met de deelnemers of de beschikbare tools voor de aanpak van werkstress wel goed bruikbaar en in te zetten zijn en door mkb-bedrijven.

De eerste kennissessie is online en staat gepland voor 22 januari. Daarna volgt na iedere zes weken een sessie (om en om fysiek en online):

Sessie 1: Wat speelt er bij jou in het MKB?
Maandag 22 januari van 9.00-11.00 uur (online)

Sessie 2: Hoe kunnen we dit oplossen?
Dinsdag 5 maart van 16.00-18.00 uur (live)

Sessie 3: Hoe breng je de oplossingen in praktijk?
Woensdag 17 april 9.00-11.00 uur (online)

Sessie 4: Wat is er nodig om werkstress aan te pakken?
Donderdag 30 mei van 16.00-18.00 uur (live)

Aan de hand van de uitkomsten van de kennissessies die het Trimbos-instituut en Vitaal Bedrijf organiseren, wordt een organisatie brede aanpak van werkstress in het  mkb ontwikkeld. Daarin komen concrete handvatten te staan om werkstress bij bedrijven gestructureerd aan te pakken. 

Aanmelden

Mkb’ers die willen meedoen aan de kennissessies kunnen mailen naar WerkstressMKB@trimbos.nl of zich aanmelden via Kennissessies Werkstress in het MKB - Trimbos-instituut. Voor meer informatie over de aanpak van werkstress of het delen van ervaringen, kan dit e-mailadres worden gebruikt.  

Datums

Onze community

riff
Swissport
raggers
Viggo
bam
G4S