Platformen die vraag en aanbod bij elkaar brengen

Vraag en aanbod bij elkaar

NetwerkenWerkt!

NetwerkenWerkt! heeft als doel om blijvend beweging op de arbeidsmarkt teweeg te brengen. Door werkgevers uit diverse branches met elkaar te verbinden en hen de mogelijkheid te geven om te netwerken, kunnen zij onder andere onderling werk(ervarings)plekken uitwisselen. Dit doen zij door middel van 'netwerktafels', zowel voor werkgevers als voor werknemers.

Meer informatie? info@netwerkenwerkt.nu

Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam (RWC)

Werkgevers die geen werk meer hebben voor hun personeel of juist personeel zoeken, kunnen terecht op Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam. Via deze website verbindt het werkcentrum werkgevers om vanuit een brede en intensieve samenwerking in de regio proactief aan oplossingen te werken.  

Collegiale in- en uitleen

Heb je tijdelijk geen of minder werk voor je medewerkers of kun je tijdelijk extra medewerkers bij jouw organisatie inzetten? Dan kan collegiale in- of uitleen interessant voor je zijn. Het betreft hier in- of uitlenen zonder winstoogmerk.

Meer informatie of mogelijkheden verkennen? Laat het ons weten via luchtvaartcommunity@schiphol.nl

Havenspot 

Port of Amsterdam heeft samen met Watertalent het initiatief genomen om via havenspot.nl online werkgevers met elkaar in contact te brengen. Met als doel collegiale in- en uitleen. Hierbij blijven medewerkers op de payroll staan van hun eigen werkgever die, tegen een onderling af te spreken tarief, tijdelijk werkzaamheden kunnen uitvoeren bij een andere werkgever. 

Mobiliteitscentrum Schoonmaak 

Schoonmakend Nederland heeft een mobiliteitscentrum binnen de schoonmaakbranche opgericht. Dit Mobiliteitscentrum Schoonmaak bemiddelt tussen bedrijven met een personeelstekort en schoonmaakbedrijven met mensen die noodgedwongen thuis zitten. Het gaat hierbij om een tijdelijke uitwisseling van personeel, binnen of buiten de schoonmaakbranche.

Onze community

Logo
Special Cargo Services
TUI
D&B
Burger King
SSP The Food Travel Experts