Platformen die vraag en aanbod bij elkaar brengen

Vraag en aanbod bij elkaar

WSP 

Werkgevers die geen werk meer hebben voor hun personeel of juist personeel zoeken, kunnen terecht op Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam. Via deze website verbindt het werkcentrum werkgevers om vanuit een brede en intensieve samenwerking in de regio proactief aan oplossingen te werken.  

Havenspot 

Port of Amsterdam heeft samen met Watertalent het initiatief genomen om via havenspot.nl online werkgevers met elkaar in contact te brengen. Met als doel collegiale in- en uitleen. Hierbij blijven medewerkers op de payroll staan van hun eigen werkgever die, tegen een onderling af te spreken tarief, tijdelijk werkzaamheden kunnen uitvoeren bij een andere werkgever. 

Mobiliteitscentrum Schoonmaak 

De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) heeft een mobiliteitscentrum binnen de schoonmaakbranche opgericht. Dit Mobiliteitscentrum Schoonmaak bemiddelt tussen bedrijven met een personeelstekort en schoonmaakbedrijven met mensen die noodgedwongen thuis zitten. Het gaat hierbij om een tijdelijke uitwisseling van personeel, binnen of buiten de schoonmaakbranche.