Platformen die vraag en aanbod bij elkaar brengen

Vraag en aanbod bij elkaar

Match to Work

Match to Work heeft als doel om blijvend beweging op de arbeidsmarkt teweeg te brengen. Door werkgevers uit diverse branches met elkaar te verbinden en hen de mogelijkheid te geven om te netwerken, kunnen zij onder andere onderling werk(ervarings)plekken uitwisselen. Dit doen zij door middel van 'matchtafels', zowel voor werkgevers als voor werknemers. Kijk hier voor de data in 2021. 

Meer informatie? info@matchtowork.nl.

Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam (RWC)

Werkgevers die geen werk meer hebben voor hun personeel of juist personeel zoeken, kunnen terecht op Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam. Via deze website verbindt het werkcentrum werkgevers om vanuit een brede en intensieve samenwerking in de regio proactief aan oplossingen te werken.  

Collegiale in- en uitleen

Heb je tijdelijk geen of minder werk voor je medewerkers of kun je tijdelijk extra medewerkers bij jouw organisatie inzetten? Dan kan collegiale in- of uitleen interessant voor je zijn. Het betreft hier in- of uitlenen zonder winstoogmerk.

Meer informatie of mogelijkheden verkennen? Neem dan contact op met Femke Woltman, woltman_f@schiphol.nl.

HalloWerk Naar Werk

LCS brengt vraagt en aanbod bij elkaar: we voorkomen werkloosheid door mensen van werk naar werk te begeleiden. Het onlangs, door het Regionaal Werkcentrum, gelanceerde platform HalloWerk Naar Werk is een voorbeeld daarvan. HalloWerk Naar Werk brengt werkgevers, en werknemers die hun baan dreigen te verliezen door middel van een online matchingsplatform met elkaar in contact. Ben je werkgever en wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Femke Woltman, woltman_f@schiphol.nl. Ben je werknemer en wil je je profiel op HalloWerk naar Werk plaatsen, neem dan contact op met servicedesk@grootamsterdamwerktdoor.nl.

Hier vind je meer informatie als werkgever. Hier vind je informatie als werkzoekende.

Havenspot 

Port of Amsterdam heeft samen met Watertalent het initiatief genomen om via havenspot.nl online werkgevers met elkaar in contact te brengen. Met als doel collegiale in- en uitleen. Hierbij blijven medewerkers op de payroll staan van hun eigen werkgever die, tegen een onderling af te spreken tarief, tijdelijk werkzaamheden kunnen uitvoeren bij een andere werkgever. 

Mobiliteitscentrum Schoonmaak 

Schoonmakend Nederland heeft een mobiliteitscentrum binnen de schoonmaakbranche opgericht. Dit Mobiliteitscentrum Schoonmaak bemiddelt tussen bedrijven met een personeelstekort en schoonmaakbedrijven met mensen die noodgedwongen thuis zitten. Het gaat hierbij om een tijdelijke uitwisseling van personeel, binnen of buiten de schoonmaakbranche.

Onze community

prorail
Arriva Touring
Nieuw logo Suez
lamme
Beumer Group logo
D&B