ProgrammaRegiomatch Schiphol

Regiomatch Schiphol

Regiomatch is een regionaal netwerkplatform op gebied van mobiliteit en inzetbaarheid voor en door aangesloten organisaties. Regiomatch Schiphol werkt via een maandelijkse bijeenkomst van 2 uur, waarin verschillende organisaties bij elkaar komen.

Regiomatch

Vanaf mei 2019 hebben Regiomatch en Luchtvaart Community Schiphol de krachten gebundeld en is Regiomatch Schiphol een feit. Regiomatch is een regionaal netwerkplatform op gebied van mobiliteit en inzetbaarheid voor en door aangesloten organisaties. Regiomatch actief in verschillende regio’s, waaronder Metropool Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Dordrecht, Noord Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe) en nu dus ook Schiphol! Met Regiomatch Schiphol brengen we vraag en aanbod van organisaties en medewerkers op of in de directe omgeving van Luchthaven Schiphol bij elkaar. 

Regiomatch Schiphol werkt via een maandelijkse bijeenkomst van 2 uur, waarin aangesloten organisaties bij elkaar komen. Vanuit aangesloten organisaties komen mensen aan tafel die actief zijn op het gebied van mobiliteit en inzetbaarheid. Het is belangrijk dat zij ook daadwerkelijk zicht hebben op welke medewerkers iets anders willen of moeten gaan doen en aan de andere kant mogelijke plekken waar medewerkers aan de slag zouden kunnen (dit kunnen werkervaringsplekken zijn, maar ook echte vacatures).

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie over Regiomatch Schiphol of denk je dat het iets voor jouw organisatie is? Neem dan contact op met Luchtvaart Community Schiphol via telefoonnummer: 020 - 601 89 15/06 - 23 24 72 38 of via e-mail: frontoffice_lcs@schiphol.nl. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur