NieuwsBuschauffeurs voor het platform gezocht!

Doorstartbaan buschauffeur

Op Schiphol is veel vraag naar buschauffeurs voor het vervoer van passagiers op het platform. Bij voorkeur met kennis van het platform en/of de luchthaven Schiphol.

Voor mensen die zich verbonden voelen met Schiphol, maar om diverse redenen hun eigen werk niet meer (duurzaam) kunnen doen, heeft LCS het programma Doorstartbaan Buschauffeur ontwikkeld. Zo kunnen deze betrokken en ervaren mensen behouden blijven voor de luchtvaartsector en kunnen zij doorstromen naar een andere functie. 

Voor de eerste pilot zijn we op zoek naar kandidaten die hun rijbewijs D + code 95 willen halen en aan de slag willen bij HTM als buschauffeur op het platform. Meer informatie lees je in de flyer voor kandidaten of de flyer voor werkgevers.

Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan voor één van de informatiebijeenkomsten op dinsdag 10 september om 13:00 uur of donderdag 12 september om 13:00 uur. Aanmelden kan via de Front Office van LCS frontoffice_lcs@schiphol.nl of 020 601 8915.

De informatiebijeenkomsten vinden plaats bij Luchtvaart Community Schiphol in The Base A op Schiphol. 

Alleen werknemers van bedrijven die onderdeel uitmaken van de LCS-Community kunnen deelnemen aan dit programma. Voor een actueel overzicht van de LCS Community klik je hier.

Is jouw bedrijf nog niet aangesloten bij de LCS Community en wil je hierover meer informatie, neem dan contact op met de Front Office van LCS via frontoffice_lcs@schiphol.nl of 020 601 8915.